De nye kranene

Kraner – en berøringsfri framtid og en ny verden av design!

Det var kanskje enklere å velge før, men i dag er ikke en kran bare en kran. Design og funksjonalitet har utviklet seg enormt med årene.


Kraner som er berøringsfrie, vannsparende, hygieniske  og økonomiske

Oras berøringsfri servantkran

Oras Optima servantkran er berøringsfri og har både smussfilter og vannbegrenser for lavt vannforbruk.

I offentlige bygg som sykehus, skoler og barnehager, kjøpesentre og flyplasser har berøringsfrie kraner blitt normalen.

Både ved nybygg og rehabilitering brukes moderne kraner. Man kan velge seg «grønne kraner» som ikke gir mer enn 5 liter vann i minuttet – økonomisk og miljøvennlig på samme tid. Vannmengde og temperatur kan stilles inn på forhånd, så man trenger ikke være redd for at barn skal brenne seg.

Når de viktigste kontaktflatene er laget på en hygienisk eller kontaktfri måte, kan antall sykdommer og infeksjoner som smitter via kontakt, reduseres med inntil 50 %. Dette vil igjen redusere sykefraværet og føre til betydelige besparelser innen for eksempel helsekostnader.

Ved å investere i produkter som er utviklet for å sikre bedre hygiene, kan bedrifter og organisasjoner som bygger offentlige rom, investere i bedre helse og tryggere økonomi. Lovende for framtiden!

De berøringsfrie og moderne kranene har også gjort sitt inntog i private private hjem. Funksjonelle kraner kan også ha lekkert design!

Det finnes også kraner med uttrekkbar hånddusj og forskjellige stråletyper som er praktisk når man skal skylle vasken.

Funksjonalitet og design i ett!

 Oras Optima 2727f

Kjøkkenkran med grepsvennlige hendler for varmt- og kaldtvann, berøringsfri funksjon, temperaturdisplay med varselindikator for varmt vann, høy svingbar tut og elektronisk avstegningskran for oppvaskmaskin. Tutens svingradius er fabrikkinnstilt til 120° (kan begrenses til 60° eller 80°).

Oras Optima 2728f

Oras Optima gir kjøkkenet profesjonelle funksjoner i en stilig innpakning. Den kjente og pålitelige kranen har blitt oppdatert med nye funksjoner: En fleksibel tut og en hånddusj med to strålemønster.

  

  

Oras Signa 2222f

 

Oras Signa har en innovativ, 360-graders visuell design som gjør den unik fra alle vinkler. Kranen er tilgjengelig i både klassisk og hybrid utførelse. Hybridversjonen kan betjenes uten å ta på den. Du trenger bare å bevege hånden i nærheten av kranen. Kranen stenges automatisk etter seks sekunder

Finn DIN stil!

I det private fokuserer vi kanskje enda mer på design. Vi bygger nytt og pusser opp og pusser opp enda en gang. I tillegg til alle mulige funksjoner kommer valg av form og farge. Interessen for interiør kan vel trygt sies å være større enn noen gang, og det har også valgmulighetene blitt. Fra nostalgisk til moderne stil, enkel og tradisjonell eller eksklusiv og unik.

tradition-servantkran-ettgreps-messing-3703477.jpeg

Tradition servantkran ettgreps i messing fra Korsbakken. Nostalgisk servantkran med moderne funksjoner.

Bilde av kjøkkenkran i antikk bronsje

Siljan jubileumsmodell fra FM Mattsson i nydelig antikk bronsje

Mange ulike overflater!

Bilde av kjøkkenkraner med ulike overflater

Det går ikke lenger bare i krom. Mange modeller har ulike overflater, som også kan matches med dusj eller tilbehør på bad og kjøkken. Kjøkkenkranene over er fra Tapwell.                 

Det lille ekstra

Bilde av designkran fra Axor

AXOR Massaud ettgreps servantkran med 20 cm bredt vannfall!

Bilde av lekre designkraner med glass

AXOR Starck V 1-greps servantarmatur 140 med fasettslipt glasstut.

 

Følg lenkene til et større utvalg av våre kjøkkenkraner og servantkraner!