VVS Eksperten AS 

www.vvseksperten.no 

Landsdekkende rørleggerkjede

VVS Eksperten er en rørleggerkjede med ca 450 selvstendige rørleggerbedrifter. I medlemsmassen er det små, mellomstore og store rørleggerbedrifter, både med og uten butikk. Du ser i oversikten over rørleggere hvilke VVS Eksperter som har butikk og hvilke som har vakt-telefon, i tillegg til hvilke tjenester de utfører. I utstrekning har VVS Eksperten rørleggere fra Lindesnes i sør til Vadsø i nord.

VVS-Eksperten-logo.jpg

Baderomsforretningene gjenkjennes med VVS Eksperten logoen i vinduet og bilene gjenkjennes med den samme logostripen nede på bilen.

Bruk søkefunksjonen for å finne en lokal rørlegger i nærheten av deg.

Om du trenger rørlegger eller har spørsmål om produkter, kontakt en medlemsbedrift. Kjedekontoret har ikke utsalg og ingen komplett oversikt over hva alle medlemsbedriftene fører til en hver tid. Sjekk ut hjemmesidene til en lokal rørlegger, ta kontakt direkte, og han/hun vil kunne hjelpe deg. Kjedekontoret kontakter du om du har spørsmål om medlemskap, markedsføring, avtaler etc. Og selvfølgelig er alle VVS Eksperten medlemmer velkommen til å ringe eller maile oss direkte.

Medlemsbedriftene er selvstendige juridiske enheter med eget organisasjonsnummer. VVS Eksperten AS er ikke eier av medlemsbedriftene hverken helt eller delvis. Medlemsbedriftene inngår således heller ikke i noe konsern med VVS Eksperten AS. VVS Eksperten AS er en selvstendig juridisk enhet og er ikke ansvarlig for medlemsbedriftene sin opptreden, handlinger eller mangel på slike. Kravshavere mot medlemsbedriftene kan derfor ikke fremsette tilsvarende krav mot VVS Eksperten AS.

Ansatte på kjedekontoret

Legg inn firmaopplysninger og vi kontakter deg for en uforpliktende prat.