HELTHETLIGE BADEROMSPAKKER I DIN STIL

Det er mange av oss som synes det er vanskelig å velge når man skal bygge nytt eller renovere baderommet. Mange valg skal tas når det gjelder utstyr, farger, flisvalg, etc. og det kan av og til være vanskelig å se helt for seg hvordan sluttresultatet vil bli.

2435_4_Vikingbad_Stort bad_Urban_05.jpg

VikingBad sitt nye konsept skal bidra til å gjøre denne prosessen betydelig enklere for deg ved å tilby flere konkrete stiler med komplette produktpakker som er satt sammen av trendeksperter og interiør-arkitekter. Det vil si at du kan nå få levert komplette baderomspakker med alt av synlig VVS, fliser og tilbehør fra en og samme leverandør.

 Vi vet at de aller fleste vil finne en eller flere stiler som de liker blant de 6 stilene våre. Stilene er komplette, men du kan selvsagt endre på valg av f.eks. speil, møbelfarge, servantkran eller annet du heller vil ha fra vårt brede produktspekter, for å skape ditt eget preg.

Vi har valgt å vise frem de ulike stilene i baderom med forskjellige størrelser, et stort og «normalt». Dette for at du lett kan se at stilene og produktene passer godt uansett om du har et stort eller et lite bad som skal bygges eller trenger rehabilitering.

 Hos VikingBad skal det være lekende lett å få seg sitt drømmebad.

 Hvilken stil er du?

Finn stilen du liker.  Vi håper du finner noe du liker - og om det er små endringer du vil gjøre, er det selvfølgelig rom for det!

https://www.vikingbad.no/baderom/stilarter