Baderom mellom himmel og hav

Blant holmer og skjær på den svenske vestkysten i Bohusläns fantastiske skjærgård, finner vi Evas hus og hennes drømmebaderom som smelter inn på den geografiske plassen, både når det gjelder arkitektur og materialvalg. Velkommen inn i dette fantastiske baderommet som forener himmel, jord og hav og der hver del har blitt håndplukket med design, funksjon og holdbarhet i sentrum.

  INR-Moodboard-Bohuslan.jpg   

HOLDBARHET I ET BREDERE PERSPEKTIV

Evas grunninnstilling da hun begynte å planlegge baderommet var å gjenbruke materialer og produkter så langt det lot seg gjøre. Hun lekte lenge med tanken på å bruke et familieklenodium – mormors gamle kommode – som servantskap.

- Jeg ville egentlig kjøpe så lite nytt som mulig, men innså at det ble ganske upraktisk. Etter å ha studert INRs sortiment nøye og besøkt et par forhandlere, forsto jeg at holdbarhet i det lange løpet er mer omfattende enn jeg tidligere har trodd. Som for eksempel en uvanlig lang garantitid og smidigere vedlikehold. Og at baderomsinnredningen produseres i Sverige var viktig for meg.

 

INR-Bohuslan-GRAND-Classic-100-LEVEL-Clamshell-LOOX.jpg

INR-Bohuslan-GRAND-Classic-100-LEVEL-Clamshell-open.jpg

Noen ganger når jeg har venner på besøk og jeg får lyst til å skryte litt, åpner jeg skuffen og venter på reaksjonen. Det blir alltid suksess!"

BADEROMSMØBLER I KLASSISK STIL
-Jeg ville beholde drømmen om mormors kommode som servantskap i det lengste, men fant et fullgodt alternativ i INRs møbelserie GRAND Classic. Den herlige klassiske kommodefølelsen er der og da jeg fikk se Clamshell-benkeplaten ble jeg faktisk helt solgt. Det var akkurat den følelsen jeg var ute etter. Og da jeg lærte de mange fordelene med en benkeplate i kvartskompositt og ikke ekte kalkstein, var saken klar.

MØBELSERIEN GRAND CLASSIC

INR-Bohuslan-ARC-13-Original-snedkapad.jpg

PLASSBYGGET DUSJ
I det som nærmest kan kalles en naturlig forlengelse av rommets panoramavindu har Eva fått laget en egen dusjløsning som er skreddersydd for akkurat denne plassen. De store glassflatene med minimalistiske beslag var viktig for Eva, og valget falt derfor på en ARC Original i 8 mm glass.

DUSJSERIEN ARC

 

inr-logo (1).svg