Purus Line Designsluk

Purus Line - kvalitet under gulvet

Du skal trives på baderommet. Plassen der du både starter og avslutter dagen. Purus designsluk er eksempel på hvordan kreativitet og utvikling kan forandre noe vi tar for gitt. Teknikken, kvaliteten og funksjonen er akkurat like pålitelige som våre tradisjonelle sluk, designet er både smart og estetisk veldig lekkert.

Under overflaten av Purus Line finnes en slukpotte laget av Polypropylen. Dette er plast som er meget godt beskyttet mot temperatursvingninger, kjemikalier og har høy slagfasthet. Overgangen til klemringfestet har vi gjort smidig for å unngå skarpe kanter som kan skade membranen. Klemringen er laget av rustfritt stål (AISI 306). Den er skrudd med seks skruer og er fullstendig stabil. Tilkoblingen til membranen skjer derfor helt uten risiko for lekkasje. Purus Line leveres også med en såkalt NOOD-vannlås. NOOD er en fjæropphengt vannlås. Den er konstruert slik at den åpnes når vann renner

ned i avløpet, og lukkes når vannet avtar. I lukket posisjon beskytter den mot lukt fra rørene, selv om vannet fordamper. Under gulvet har vi altså utviklet et produkt av kvalitet med fokus på en trygg og sikker installasjon.

Løft helhetsinntrykket på baderommet

Purus Line gir deg muligheten til å designe din dusj og baderomsløsning slik du ønsker, med et delikat og sikkert gulvsluk. Sluket plasseres inntil vegg slik at du slipper å stå på sluket når du dusjer. Det åpner også for flere alternativer ved valg av fliser. Storformatfliser gjør seg godt med vår Purus Line-løsning. Du har også mulighet til å gjøre designsluket nærmest usynlig ved å velge Tile Insert, her kan du integrere gulvflisen i rammen slik at sluket blir en forlengelse av baderomsgulvet, dette er med på å løfte helhetsinntrykket.

Purus Line Chess Matt Svart

Rister utenom det vanlige

Valgene er mange med Purus Line. Velg mellom seks ulike mønster i lengder mellom 600-1200 mm og ni ulike utløp. Dette tilbyr vi for å møte dine behov så godt som mulig. De siste årene har vi også sett at populariteten blant fargede rister har vært økende. Derfor tilbyr vi rister i fargene Rose Gold, Matt Svart, Matt Hvit, Onyx og Gold. Overflater som tilfører glød og gir en luksuriøs atmosfære. Ristene lar deg også kombinere kraner, dusjarmatur og trykknapper med samme overflate - slik at du skaper en helhet på baderommet.