Går du med et nytt bad i magen og møter det alt for vanlige problemet –
mange ønsker og behov, men for lite plass?

Mye kan oppnås ved å finne den berømte gylne middelvei. Vi har funnet frem noen produkter som kanskje kan løse noen av utfordringene på veien, slik at alle behov blir dekket. 

Hafa Neat – fullverdig servantmøbel, kun 42 cm bredt!

Produktutviklerne hos svenske Hafa Bad har i denne praktiske møbelserien utnyttet hver millimeter til det fulle for å få best utnyttelse av plassen. Servanten på kun 420x320 mm i porselen har både praktisk kant til såpedispenser, og et basseng der du både får vasket hender og pusset tenner. Velg mellom skuffer eller skapdør, antrasitt eller hvit.

Møbelet leveres ferdigmontert, og henges enkelt opp med justerbar veggskinne. Rørføring kan gå ned til gulv eller tilsluttes uttak fra vegg. I serien finnes også oppbevaringsspeil i gunstige mål, både i helfigur og til montering over servant. Begge speilene har mulighet for el-uttak og lampett. For den detaljorienterte leverer de servantkran, avløpsventil og overløpsring i tidsriktige farger til en god pris.

Få bedre romfølelse med et flott speil som i tillegg supplerer til belysningen i rommet. To i èn!

Enten du liker rundt, ovalt eller firkantet – eller kun har plass til en utgave på 40cm, så finnes det et LED-speil for ditt bad. Dekorativt og funksjonelt produkt, med varmhvitt lys som betjenes med touchfunksjon. IP44. Se hele utvalget på www.hafabad.no

 

Tørk håndklær raskt med en elektrisk håndkletørker.

Om dere er flere som skal dusje etter hverandre og er avhengig av kort tørketid, kan håndkletørkerene My, Grace eller GO kanskje være noe for badet deres. Elektriske, termostatstyrte håndkletørkere med timer-funksjon. Med sin blanke, rustfrie utførelse og mulighet for tilkobling både med ledning eller skjult installasjon, forener disse både estetikk og praksis på en nydelig måte. Svingbare MY eller stående Grace er i tillegg svært plasseringsvennlige.