HELHETLIGE BADEROMSPAKKER I DIN STIL

Det er mange av oss som synes det er vanskelig å velge når man skal bygge nytt eller renovere baderommet. Mange valg skal tas når det gjelder utstyr, farger, flisvalg, etc. og det kan av og til være vanskelig å se helt for seg hvordan sluttresultatet vil bli. VikingBad sitt nye konsept skal bidra til å gjøre denne prosessen betydelig enklere for deg ved å tilby flere konkrete stiler med komplette produktpakker som er satt sammen av trendeksperter interiør-arkitekter.

Vi har valgt å presentere deg for de ulike stilene i rom av forskjellig størrelse. Dette for at du lett kan se at stilene passer godt og er gode løsninger uansett om du har et stort eller et lite bad som skal bygges eller trenger rehabilitering.

HVILKEN STIL ER DU?

VikingBad leverer helhetlige baderomspakker i din stil. Finn din stil, klikk på bildet for å se produkter og pris på komplett baderomspakke. 

URBAN_med benkeplate og bolleservant.jpg

Elegant baderomspakke fra vikingbad

Nordisk baderom fra vikingbad

klassisk bad web.jpg

Harmoni baderom fra vikingbad

Du har full valgfrihet

Vi vet at de aller fleste vil finne en eller flere stiler som de liker blant stilene vi her presenterer, og endelig kan du nå få levert komplette baderomspakker med alt av synlig VVS, fliser og tilbehør fra en og samme leverandør. Stilene er komplette, men du kan selvsagt endre på valg av f.eks. speil, møbelfarge, servantkran eller annet du heller vil ha fra vårt brede produktspekter, for å skape ditt eget preg.

Vi kommer gjerne på befaring for å kunne gi deg et pristilbud på jobben du ønsker utført. Våre rørleggere har lang erfaring og gir deg råd om den beste løsningen for akkurat deg.

Fyll ut skjema, så vil en av våre rørleggere kontakte deg!