EN «HALV VARMEPUMPE» ER BEDRE ENN INGEN!

Har du behov for å oppgradere eksisterende varmeløsning, men er ikke riktig klar for å investere i et komplett luft-vann-system enda? Da kan du faktisk klare deg med "halve varmepumpa".

Nibe varmepumpe

Del opp investeringen

Å investere i en smart varmeløsning er lønnsomt.

Et luft-vann-varmepumpesystem består av både en utedel og en innedel som er koblet sammen. Enkelt forklart er det utedelen i luft-vann-systemet som henter fornybar energi fra luften og omgjør den til varme, mens det er innedelen som sørger for at varmen spres gjennom husets radiatorer eller vannbåren gulvvarme.

Et slikt system er svært energieffektivt og lønnsomt, men det er også en merkbar investeringskostnad for de fleste – selv om du i det lange løp vil spare tusenvis av kroner i året på oppvarming.

Den gode nyheten er at du kan dele opp investeringen, samtidig som du får en moderne varmeløsning i hus!

NIBE VVM 225

Med NIBE VVM 225 kan du forsyne hjemmet ditt med varme kun ved hjelp av innedelen – eller "halve varmepumpa", om du vil. Det er fordi innedelen fungerer som en elektrokjele med direkte elektrisk oppvarming når den ikke kombineres med en utedel for et luft-vann varmepumpesystem.

Å kun benytte seg av en elektrokjele er ikke like energieffektivt som et luft-vann-system, men er likevel en smart varmeløsning: Du får en rimeligere investering, og en kompakt og moderne varmesentral.

NIBE VVM 225 er en fleksibel, kompakt elektrokjele som også er klargjort for enkel tilkobling til NIBE luft/vann-varmepumpe for ytterligere besparelser. NIBE VVM 225 har et smart og brukervennlig styringssystem. Takket være smart teknologi får du full kontroll over energiforbruket og kan enkelt gjøre energisparing til en viktig del av ditt smarte hjem. Med et effektivt styringssystem reguleres inneklimaet automatisk for maksimal komfort – samtidig som du gjør naturen en tjeneste.

Fordeler

  • SMART OG BRUKERVENNLIG - Plassbesparende størrelse og bunntilkoblet
  • KOMPLETT SYSTEM - Kombiner med NIBE luft/vann-varmepumpe for et komplett system
  • EN DEL AV DITT SMARTE HJEM - Styr inneklimaet med NIBE Uplink

Slipp kjipe ekstrakostnader

Med NIBE VVM 225 får du færre ting å tenke på. Har du et eldre hus og elektrisk anlegg, er det spesielt betryggende at NIBE er klargjort for norsk strømuttak og for installasjon av effektvakt – det medfølger slik at du slipper å bekymre deg for om sikringen skal gå eller for dyre elektriske oppgraderinger.

Inkludert i halve varmepumpa er:

  • Effektvakt: essensielt for deg med eldre hus og elektriske anlegg
  • 230 volt 3-fas elektrisk tilkobling for «norske strømuttak»
  • Integrert sirkulasjonspumpe og varmtvannsbereder
  • Smart og brukervennlig styring
  • Klargjøring for oppgradering: Med halve varmepumpen i hus kan du selv velge når du vil oppgradere med den andre halvdelen av varmepumpen for et komplett og svært energieffektivt luft-vann-varmepumpesystem.

Ikke lev med din gamle varmeløsning

Ikke lev med din gamle varmeløsning.

Rimelig erstatning til oljefyr

Har du en gammel oljefyr er tiden inne for å skifte den ut. I 2020 trådte det i kraft et forbud mot å bruke fossil fyringsolje til oppvarming av boliger eller bygg. Å bruke bioolje som erstatning kan fungere for noen, men du må likevel regne med ombygging av varmeanlegget. I tillegg er innkjøp av bioolje dyrt og det er heller ikke ubegrensede ressurser av det.

Vi må passe på at vi ikke lager nye miljøproblemer når vi kvitter oss med gamle. Derfor er en «halv varmepumpe» et mye bedre alternativ. Den passer utmerket til å erstatte oljefyren. Og med halve varmepumpa i hus er du klargjort for å senere oppgradere til et komplett luft-vann-system når du selv vil!

Er du nysgjerrig på hva en halv varmepumpe vil bety for din bolig? Be om befaring og råd.