LK CubicSecure – Ny generasjons innovative vannfeilbryte

Med markedets minste dimensjoner måler LK CubicSecure vannflyten i sanntid og oppdager vannlekkasjer umiddelbart. Vannfeilbryteren beskytter hjemmet mot skader forårsaket av dryppelekkasje og sprukne vannrør.

LK CubicSecure er utviklet og produsert i Sverige med avansert teknologi for vannmåling basert på ultralydsensorer som kontinuerlig måler vannflyten. Ultralydsensorene måler med presisjon og nøyaktighet, hvilket gjør det mulig å lese av små fløder. For å oppdage de minste drypplekkasjene har LK CubicSecure en trykksensor som kontinuerlig måler trykket. En gang i døgnet stenger ventilen av vannet og måler trykket for å oppdage de absolutt minste avvik. Dette gjøres som regel på natten da vannet ikke brukes på en stund.

Markedets minste dimensjoner

Den kompakte designen gjør det enkelt å installere LK CubicSecure, og den passer blant annet i monteringsskap. Produktet kan installeres hampeløst takket være EuroCone-koblingene ved hjelp av planpakning eller hamp direkte på gjengene. Motholdet er designet for å kunne settes i en skrustikke og være tilgjengelig fra så mange vinkler som mulig.

- LK CubicSecure fungerer helt på egen hånd og behøver ingen oppkobling, men det finnes mange fordeler ved å koble produktet opp mot internett. Da får du varsler om alarm, mulighet til å se ditt individuelle vannforbruk og du kan styre din LK CubicSecure på avstand via appen vår, sier Hampus Ramde, produktansvarlig hos LK Systems.

Blogg1 (1).jpg

Nytt regelverk for vannfeilbrytere

Forsikringsselskaper, svenske Säker Vatten og noen ledende produsenter av vannfeilutrustning har utarbeidet et nytt regelverk for hva som får kalles vannfeilbryter. De nye reglene begynner å gjelde fra og med 1. desember 2021 og LK CubicSecure er produsert for å følge disse reglene.

- Vi på LK jobber med stadig utvikling og utarbeidelse av smarte og bærekraftige produkter og systemer som forenkler hverdagen til kundene våre, i dag og i fremtiden. LK CubicSecure bidrar til å holde eiendommen din trygg og sikker for vannskader. LK CubicSecure gir bygningsansvarlige bedre oversikt og assistanse til å minske både vann- og energikonsum, hvilket baner vei for mer bærekraftig offentlig og privat eiendomsforvaltning, avslutter Hampus.

* Ifølge studier gir installering av individuell måling en reduksjon i vannforbruket på ca. 30 %. For en gjennomsnittlig familie reduseres ikke bare vannforbruket, men også CO2-utslippet og eventuelle lekkasjekostnader.

Tekniske data
NRF 5052132
Vanntemperatur
0.1°C ... 70°C (T70)
Trykk
PN10

Omgivelser

Kun for innendørs bruk
Klima/Miljø
5°C ... 30°C i fuktig / kondenserende miljø
Lagringstemperatur
-25°C ... 55°C
Trådløs båndfrekvens
2,4 GHz
Nominell strømningshastighet (Q3)

4 000 l/h

Vekt
720 gram
Dimensjoner
71 mm høyde, 85 mm bredde, lengde 110 mm

Les mer om CubicSecure her >>