Tidsbesparende og praktisk med alt i ett skap!


Ved bruk av LK inntaksskap så skjuler du alt av din vannforsyning i ett skap. Skapet inneholder fordelere for tilkobling av kaldt og varmt vann, ekspansjon for inntil 200 l varmtvannsbereder, reduksjonsventil for vanntrykket og ikke minst lekkasjesikring hvor det følger med en sensor som sikrer kjøkkenet. Denne kan i tillegg utvides med 15 lekkasjesensorer til.

Bloggbilde.jpg

-Dette produktet løser alle utfordringer for rørlegger og kunde som bruker en 200 l bereder, forteller Jarle Amble, produktsjef i LK Systems. -Her skjuler vi vanninntak, stoppventiler, vannmåler, vannstopper og ikke minst ekspansjonstanken, som er godkjent for bruk mot 200 l bereder.

- Istedenfor at dette ligger utpå veggen i et vaskerom/bakgang så blir alt, inklusive fordeling av varmt og kaldt vann, skjult inne i et tett skap som leder eventuelle lekkasjer til rom med sluk. Dette forenkler installasjon for rørlegger, der han slipper og ta ut mange deler, og ikke minst reduserer tidsbruken til rørleggeren ute på jobb, utdyper Amble.

Produktfakta
•    LK Inntaksskap er forberedt på å koble til innkommende kranvann, redusere trykk og vannutvidelse.
•    LK Inntaksskap er også utstyrt med vannfeilbrytere: LK WSS.
•    Enheten kan tilpasses etter behov etter antall varmt- og kaldtvannsuttak. Art nr P4940-INS2

Les mer -->


lk_logo med tekst.jpg

LK Systems er i dag en av Nordens mest toneangivende VVS-leverandører. Siden 1910 har vi vært aktive i det Skandinaviske markedet. 

Ved å hele tiden være lydhøre for markedets behov og arbeide nær samtlige av bransjens aktører har vi utviklet en unik systemtenkning.

Våre VVS-løsninger er i dag et selvsagt førstevalg for mange. Det er vi stolte av, samtidig som det inspirerer oss til å forandre og forbedre oss enda mer, og til å fortsette å finne fram til markedets beste produkter og systemer.

www.lksystems.no