Rask og sikker rørfornying med LK Prefabkassett SAFE V3 PRESEAL

LK Prefabkassett er utviklet for rask og sikker utskifting av rørstammer. Den er tilpasset for vann, varme og avløpsstammer. I tillegg inneholder Prefabkassetten en ferdig montert sisterne for vegghengt WC. Prefabkassetten kan om ønskelig utstyres med vannmåler, håndkletørker eller tilkobling for vaskemaskin. Den kan plasseres i hjørne eller midt på veggen.
  Bilde1.png

Ved å velge LK Prefabkassett effektiviserer du arbeidet og sparer både tid og penger. Den høye graden av prefabrikkering sparer mye tid sammenlignet med et konvensjonelt rørbytte.


Fordeler med LK SAFE Prefabkassett:

  • Tidsbesparende, enkel og økonomisk løsning
  • Rask og sikker montering
  • Stor fleksibilitet ved utføring
  • Velg mellom plate eller flislagt front
  • Kassettene skreddersys i vårt eget produksjonsanlegg
  • Som tilvalg kan den forberedes for f.eks. vannmåling, vaskemaskin, håndkletørker eller kjøkkentilkobling.
  • Beboeren trenger ikke å flytte ut under rehabiliteringen 

fabrikk.jpg

Hver kassett tilpasses og merkes med bolignummer og er ferdig for montering


Det beste valget når det er tid for rørfornying
Når du velger LK Prefabkassett får du markedets sikreste og mest prefabrikkerte rehabiliteringsmodul for rørfornyinger. Det ferdige resultatet gir baderommet en sikker, trygg og økonomisk installasjon av et prefabrikkert system som bygger minimalt fra veggen. LK Prefabkassett produseres i vårt produksjonsanlegg i Gävle i Sverige. Koblingsdeler og rør kommer fra LK Universalsystem, godkjente og grundig testede.


-LK Systems har lang erfaring fra prefabrikkering til boligrehabiliteringer, og vet hvordan produktet kan tilpasses til forskjellige baderom og behov, forteller Produktsjef i LK, Jarle Amble.  -Vi ser at det er et økende behov for denne typer produkter i markedet, og ser frem til å delta i både små og store prosjekter fremover!


  lk_logo med tekst.jpg 
LK Systems er i dag en av Nordens mest toneangivende VVS-leverandører. Siden 1910 har vi vært aktive i det Skandinaviske markedet.
Ved å hele tiden være lydhøre for markedets behov og arbeide nær samtlige av bransjens aktører har vi utviklet en unik systemtenkning.
Våre VVS-løsninger er i dag et selvsagt førstevalg for mange. Det er vi stolte av, samtidig som det inspirerer oss til å forandre og forbedre oss enda mer, og til å fortsette å finne fram til markedets beste produkter og systemer.

www.lksystems.no