LK Minikretsventil RTB - For styring av mindre gulvvarmekurser

LK Minikretsventil RTB er laget for å styre mindre gulvvarmesystemer, opp til 10m2, som legges i betong eller avrettingsmasse. Perfekt for en jevn og kontrollert gulvvarme på mindre arealer og sammen med LK Installasjonsskap RTB kan du enkelt skjule installasjonen i veggen.

bilde1.jpg

LK Installasjonsskap RTB er beregnet for bruk der man ønsker å skjule LK Minikretsventil RTB. Løsningen med skapet gir en oversiktlig og ryddig installasjon med nødvendig plass til betjening og service. Systemet styres med den integrert returtemperaturbegrenser som gjør det mulig å begrense gulvoverflatetemperaturen. LK Minikretsventil RTB passer for rørdimensjon 8 mm, 12 mm, 16 mm eller 20 mm.

Enkel rehabilitering som gir jevn gulvvarme og mer tilgjengelig plass
Med gulvvarme slipper du den ujevne varmespredningen som en radiator kan gi på kalde dager. Du sparer i tillegg plass for møbler og annet interiør med løsningen LK Minikretsventil RTB og Installasjonsskap RTB.

bilde2.jpg
Enkel rehabilitering som gir jevn gulvvarme og mer tilgjengelig plass


Ønsker du mer teknisk informasjon? Last ned dokumentasjon >>


lk_logo.jpg

For en enklere og smartere hverdag
Enklere, smartere og mer bærekraftig – hos LK mener vi at det alltid finnes en bedre måte å gjøre ting på. I alt vårt arbeid foretrekker vi innovasjon over status quo, og enkelhet over kompleksitet. Med denne overbevisningen utvikler LK smarte produkter og systemløsninger for varme, vann og sanitet.

LK Systems er ledende i Norden innen løsninger for varme- og tappevannsystemer. Våre systemer er enkle å installere, og i vårt prefabrikkeringsanlegg produserer vi også skreddersydde systemer som forenkler installasjonen ytterligere. Fra idé til ferdig produkt – her får du de smarteste løsningene, både i dag og i fremtiden.