Gustavsberg Artic i nye farger

Nå får du den populære møbelserien fra Gustavsberg i to helt nye farger. Den ene er sval og diskré, mens den andre er varm med et sterkt særpreg – Artic Askegrå gir en følelse av tidløs eleganse, og Artic Peach skiller seg ut og skaper et bad med personlighet. I tillegg til de nye fargene er Artic også tilgjengelig i svart askefinér og klassisk hvit. Servantene til Artic-møblene fås enten i klassisk blankt hvitt porselen eller i dramatisk ebony sort, som du kan kombinere med den ønskede fargen på møbelet, blandebatteriet og bunnventilen.

Badet - Et rom for velvære

Badet har blitt et av hjemmets viktigste rom. Det skal være funksjonelt og praktisk for hele familien, med god oppbevaringsplass – men det skal også være et pent, behagelig sted for egenomsorg og restitusjon som du liker å være i. Artic-serien har rette linjer og vinkler kombinert med skandinavisk enkelhet. Seriens rene design gjør at den smelter inn i de fleste baderom. De rene formene sammen med de glatte overflatene gjør produktene lette å rengjøre og hygieniske.

Artic1.png

Artic2.png

Hvilken farge er mest deg?

Artic3.png

Hvitt er en klassisk baderomsfarge og et trygt valg som passer i nesten alle miljøer.

Artic4.png

Svart Ask finer tilfører en smule drama til badet og er fin til både hvit og sort servant.

Artic5.png

Askegrått glir sømløst inn i de fleste miljøer og gir en følelse av tidløs eleganse og kvalitet.

Artic6.png

Peach gjør litt mer ut av seg og skaper et baderom med personlighet og varme.

Tidløst skandinavisk design

Artics tidløse design gjør baderommet penere. Artic er en eksklusiv serie, og skapene har plass til alt du trenger å oppbevare på badet. Møblene bygger på standardmål og har sjenerøse oppbevarings- og avlastningsflater samt mange smarte detaljer. Artics stamme har et rett og renskårent utseende som gjør de stilfullt innfelte skuffene og dørene til et designelement i seg selv.

Skapstamme, dører og skuffer, alt i samme farge, gir baderommet en enhetlig fargeskala. Alle overflater er motstandsdyktige mot slitasje og fukt.

Artic7.png

Servant i hvit og sort

Servantene til Artic-møblene fås enten i klassisk blankt hvitt porselen eller i dramatisk ebony sort, som du kan kombinere med den ønskede fargen på møbelet, blandebatteriet og bunnventilen. Servantbassengene er designet for å fange opp sprut når man bruker dem, og strekker seg en anelse lenger ut enn møblene for å beskytte dem mot vann. Overløpet er gjort «usynlig» ved ganske enkelt å plassere det på brukerens side.

Artic8.png

Artic9.png

Oppbevaring i bredden og høyden

Artic10.png

Med et høyskap utnytter du hele vegghøyden i baderommet. Artic høyskapene har to forskjellige dybdemål slik at de skal passe til akkurat ditt bad og dine oppbevaringsbehov. Innsiden av døren har smarte hyller som gjør det lettere å få tak i flasker og bokser. Veggskapene har også massevis av oppbevaringsplass og gir mulighet til å plassere for eksempel en plante eller andre pyntegjenstander. I likhet med høyskapene har også veggskapene to forskjellige dybdemål.

Form og funksjon

Det er ofte de små detaljene som er de smarteste løsningene.

Artic11.png

Den frostede kanten tryller vekk fingeravtrykk. Belysningen under speilskapet gir et behagelig stemningslys.

Artic12.png

Det diskré strømuttaket sitter beskyttet mot fukt – akkurat der du trenger det mest.

Artic13.png

Et ekte baderomsskap skal ha et forstørrelsesspeil. Dette plasserer du selv der det gjør mest nytte. Og magnetlisten gir deg lett tilgang til småting som er kjekke å ha.

Det er detaljene som utgjør helheten

Artic14.png

Møblene kan leveres med ben i matchende, enkel design. Effekten er umiddelbar og gir badet en mer møblert følelse. Velg mellom hvitt og svart.

Artic15.png

Innsiden av alle skuffer og skap kan utstyres med sensorstyrt belysning. Denne kan også monteres under møblene for en effektfull lyssetting av baderommet

Artic16.png

Et speilskap skal både passe inn og være pent og funksjonelt. Belysningsrampen over skapet gir en effektiv, men samtidig myk arbeidsbelysning. Belysningen under skapet skaper stemning og trivsel.

Artic17.png

Håndtakene er prikken over i-en. De gjør det mulig å forandre baderommets stil, fra trendy og moderne til landlig. Samtlige håndtak og knotter passer på alle baderomsmøblene våre.

Trygt valg for det viktigste rommet i hjemmet

Villeroy & Boch Norge utvikler smarte baderomsløsninger som gjør hverdagen din enklere. Det spiller ingen rolle om du har et lite, mellomstort eller stort baderom. Du kan føle deg trygg på at produktene holder høy kvalitet og oppfyller strenge krav til bærekraft, og at reservedeler og supplerende produkter er tilgjengelige i lang tid fremover.