Lei av høye strømregninger? Installer en varmepumpe fra CTC!

Vannbåren varme er en av de mest miljøvennlige måtene å varme opp huset på, og det reduserer strømbruken betraktelig. Vi får stadig nye leveranser til lager, og leverer de fleste modeller raskt og effektivt til hele Norge.

EcoZenith-i3602.jpg

Det lønner seg å investere i en god varmepumpeløsning. Det er positivt både for lommeboka og for miljøet! 

Luft/vann varmepumpe, og muligheter for en trinnvis investering

En utedel og en innedel kobles sammen i et luft/vann varmesystem. Utedelen henter varme fra lufta, mens innedelen distribuerer varmen inne gjennom vannbåren gulvvarme, konvektorer eller radiatorer. Et luft/vann varmesystem er en forholdsvis enkel installasjon med en besparelse på opptil 80 prosent på de nyeste modellene. Dersom du ønsker å spre investeringen over tid, kan man begynne med innedelen og benytte den som elektrokjele. Den alene vil ikke gi de samme strømbesparelsene som et komplett anlegg, men det er en god mulighet for å gjøre en trinnvis investering, og du vil få en elegant og moderne varmesentral som kan bygges ut med tiden.

   

  

  

Innendørsmodulen EcoZenith i360

EcoZenith i360 er en elegant, smart og økonomisk serie innendørsmoduler med brukervennlig display, innebygd varmepumpestyring og app-styring. Dessuten sklir den pent inn i interiøret! Den innebygde automatikken er klimastyrt og tar hensyn til både inne- og utetemperaturen. Som standard kan i360 styre to ulike varmesystemer. Ved hjelp av tilbehør kan du enkelt komplettere med solvarme, la en vannmantlet kamin eller din eksisterende fyrkjele bidra med varme eller koble til en pool. CTC EcoZenith i360 er utstyrt med den samme ekstremt effektive teknologien for varmtvannsberedning som bergvarmepumpene våre. Kombinert med CTC EcoAir produserer den mer enn 300 liter varmtvann.

EcoZenith i360.png

Utedelen CTC EcoAir

For et komplett varmeanlegg installeres CTC EcoZenith i360 med varmepumpen CTC EcoAir. CTC EcoAir 400 er utstyrt med en effektiv og driftssikker kompressor, samt en lyddempende viftekonstruksjon. Det gjør den til en driftssikker, effektiv og stillegående luft/vannvarmepumpe, som passer perfekt til eneboliger, eiendommer og mindre industribygg.

EcoAir-400Cropped.jpg


Usikker på hvilken type varmepumpe du skal velge? Les mer her -->

Vi kommer gjerne på befaring for å kunne gi deg et pristilbud på jobben du ønsker utført. Våre rørleggere har lang erfaring og gir deg råd om den beste løsningen for akkurat deg.

Fyll ut skjema, så vil en av våre rørleggere kontakte deg!