Geberit_toalett (2).jpg

Hvilket toalett skal man velge?

De fleste har fått med seg at man kan velge gulvstående eller vegghengt toalett, men det er også mange andre valg når det gjelder ditt nye toalett!

Her er en oversikt til deg som lurer på hva slags toalett du skal velge, enten du pusser opp eller bygger nytt.

Gulvstående eller vegghengt toalett?

Stadig flere velger vegghengt for å spare plass og lette renholdet. Skal du bytte fra gulvstående til vegghengt må rørsystemet endres og det er greit å sjekke hvor mye ekstraarbeid dette innebærer før du bestemmer deg.

Gulvstående vil være en enklere og rimeligere løsning, så får man vurdere om den ekstra kostnaden med vegghengt er verd pengene.

Lettere renhold – en glede i hverdagen

Det finnes heldigvis flere nyere løsninger utviklet for å forenkle renholdet. Glatte overflater / «smart glasur» gjør at overflatene på toalettet holder seg ren lengre. Åpen eller ingen spylekant eliminerer muligeten for at skitten samler seg der vi ikke kommer til. Avtagbart sete gjør det enkelt å holde rent rundt festene.

gustavsberg.hygienicflush.jpg

porsgrundsmart.jpg

Hygiene

Dusjtoalett er framtidens standard og det riktige valget om man er opptatt av personlig hygiene. Her er det ulike modeller å velge i og du kan få både dusj & føn, oppvarmet sete og lys i toalettet så du slipper slå på baderomsbelysningen under nattbesøk.

Geberit_aquaclean.jpg

Nysgjerrig? Se video av dusjtoalett her.

Størrelse og design

Ikke minst skal toalettet passe inn på badet ditt, både mtp størrelse og design. Mål opp badet ditt og tegn inn møblene, bruk gjerne tegneprogrammet vårt!

Det er også mye å velge i blant toalettseter – om man har barn anbefaler vi soft-close for å hindre at små fingrer kan komme i klem. Trykknapper/betjeningsplater til vegghengte toalett fåes fra enkle utgaver til avanserte designutgaver i den høyere prisklassen.

Toaletter-1024x510.jpg

Eksempel på ulike modeller, det finnes mye å velge i…

 

Når du velger nytt toalett, husk at det skal vare lenge, så velg en modell du blir fornøyd med. Og spør gjerne rørleggeren om råd! :)

Se nærmere på alle toalettmodellene her.